tisdag 13 juli 2010

11 Juli




I helgen hyrde vi bil för att komma utanför stan. Det var perfekt för det var strålande väder. Efter viss strul att hitta ut ur stora London kom vi äntligen till beachen!


Kolla in tångruskan vi hittade....

Mamma tyckte den var slemmig, men vi tyckte den var cool.


Somliga har mer tur än andra. Mamma och pappa beställde värsta efterrätten och kolla in vilken MEGA portion! Jag (Hugo) blev super avis men vi hade en egen chokladefterrätt som var grym så det var inte jättesynd om oss. Melker byggde sin egna fantastiska kreation och den såg supermaskig ut. Restaurangen hade grymma flammor överallt så vi trodde nästan att det brann så pappa fick rycka ut.











3 kommentarer:

  1. Hejsvejs! Ni ser ut att ha det bra, vad mycket äventyr ni är ute på! Hälsa mamma & pappa! Hälsar fam Scholtz

    SvaraRadera
  2. viggo hälsar till melker

    SvaraRadera
  3. Ella, Finn, Axel o Carl5 augusti 2010 kl. 20:40

    Hej kära vänner!
    Vad kul ni verkar ha det i London. Vi har nu flyttat till Schweiz och kommit till rätta i huset i Therwil som ligger 10 min söder om Basel...nästan alla 200 kartonger är uppackade!
    Ella kommer till oss först i kväll, det betyder att hon inte ens har sett sitt rum ännu... Hon flyger själv från Mallorca till Basel. Innan dess flög Finn och Ella ensamma från Farmor i Strömstad till Tyskland. Det är äventyr!

    Hugo&Melker: Säg till Mamma att hon får ta lite jobb i Schweiz eller södra Tyskland så att ni kan åka skidor tillsammans med oss under vintern. Det är bättre än Londons lekplatser.:)))

    Stor kram från oss alla och allra mest från Ella till Hugo. Psst..hon vill gifta sig med dig...bara så du vet!

    SvaraRadera